luni, 10 august 2015

Urmareste programul de la cinematograful din Pitesti

Vrei sa iesi la cinema in Pitesi in mall si nu stii programul? Trebuie sa stii ca la sfarsitul acestei saptamani ai parte atat de filme de actiune, cat si de comedii spumoase, perfecte pentru vara, dar si de animatii, atat de indragite de cei mici.
          Iata programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti:

          1. "Omul-Furnica"

          Un film de actiune cu super-eroi este perfect pentru un weekend de vara. "Omul Furnica" nu te va dezamagi, desi nu este un zeu, asa cum este Thor si nici un miliardar excentric, asa cum este Omul de Otel. Personajul principal, Scott Lang, un hot si un tip cu nimic special, devine cel ami mic super-erou cu ajutorul unui om de stiinta genial, Hank Pym.

Un film care va putea fi vazut la Cinema Trivale

          Intalnirea pe marele ecrane dintre doi actori de calibru, Paul Rudd si Michael Douglas garanteaza ca in cele doua ore cat dureaza filmul nu te vei plcitisi.

          2. "Anturaj"

          A venit vremea ca mult asteptatul lung metraj "Anturaj" sa ajunga si in programul de la cinema din mall-ul pitestean Trivale. Daca ti-a placut serialul cu acelasi nume, cu siguranta vei deveni si un fan al filmului.

"Entourage"

          Cei patru prieten dintr-un cartier modest din New York ajung la Hollywood si au parte de o viata de superstar. Alaturi de agentul siret Ari si de simpaticul lui asistent Loyd, E, Drama, Vince si Turtle au parte de noi aventuri in Cetatea Filmului.

          3. "Minionii"

          Inca din 2011, cand si-au facut aparitia prima data pe marele ecran, in pelicula "Sunt un mic ticalos", minionii au devenit niste personaje foarte indragite, nu numai de copii, ci si de adulti.

Minionii 3D - un desen animat de calitate

          Filmul care le spune povestea de la inceput si pana in prezent, face parte din programul de weekend al cinematografului din mall Trivale din Pitesti, asa ca vei putea sa-ti aduni gasca sau familia si sa te bucuri de 2 ore de relaxare cu haioasele creaturi galbene, care in loc sa-si protejeze stapanii, de cele mai multe ori ii baga pe acestia si mai rau in bucluc.

          De data asta insa, ei au cea mai importanta misiune, sa-si salveze propria specia de la distrugere si pieiere. Daca vor reusi, ramane sa vedem la cinema.