luni, 31 august 2015

Cum sa alegi incaltaminte de calitate

Este foarte important ca atunci cand mergi la cumparaturi si trebuie sa achizitionezi pantofi sa te indrepti spre magazinele cu incaltaminte de calitate, specializate in comercializarea pantofilor.

Pantofi stiltto de culoare rosie

          Incaltamintea de calitate are, intr-adevar, un pret mai ridicat, insa costul lor le reflecta calitatile. In plus, fii sigur ca daca optezi pentru un produs bun nu va trebui sa-l inlocuiesti dupa doar cateva purtari, asa ca de fapt poti spune ca faci o economie, iar o vorba mai veche si pe care ai auzit-o cu siguranta pe la parinti spune ca "suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine".

          Noi iti aratam ce trebuie sa ai in vedere ca sa fii sigur ca ai de-a face cu incaltaminte de buna calitate.

          1. Aspectul

          Incaltamintea isi arata arata calitatea si au un aspect desavarsit. Materialul si lucratura sunt primele lucruri la care trebuie sa te uiti atunci cand achizitionezi incaltaminte. Pielea naturala este preferabila, insa exista si alte materiale bune pentru incaltaminte, iar acest lucru depinde mult si de model, pantofii sport au un material diferit fata de cei office.

Pantofi Stiletto
Pantofi Stiletto de cumoare neagra
          2. Detaliile

          Cand spunem detalii ne referim la cusaturi si alte lucruri de acest gen care se observa la o privire mai atenta. Incaltamintea de calitate are cusaturile in linie dreapta, nu ies ate de nicaieri si nici nu vei observa lipici scurs pe talpa sau in lateralul ei. De asemenea, la incaltamintea de calitate accesoriile, precum cataramele, sireturile sau ariciul, sunt si ele de buna calitate.

Pantofi dama bej
Stiletto de culoare roz

          3. Confortul

          O pereche de incaltari bune sunt confortabile. Stim cu totii cat de deranjant este sa trebuiasca sa mergi o zi intreaga intr-o pereche de pantofi care te bat sau te incomodeaza in vreun fel. Trebuie sa stii ca incaltamintea de calitate inseamna de fapt incaltaminte confortabila, facuta exact dupa forma piciorului si de firme specializate in producerea de astfel de articole, astfel incat tu sa nu suferi la finalul zilei de dureri de picioare. Chiar si medicii ortopezi atrag atentia asupra faptului ca incaltamintea incofortabila poate provoca diverse afectiuni.


Pantofi dama negri
pantofi comozi pentru femei elegante