joi, 30 iulie 2015

Tendintele hainelor sport din aceasta vara

Stim cu totii ce consecinte negative poate avea un stil de viata nesanatos predominat de sedentarism si o alimentatie nesanatoasa, asa ca practicarea unor exercitii fizice a devenit aproape vitala pentru orice om, indiferent de varsta. Este importanta insa sa-ti alegi echipamentul potrivit pentru fiecare activitate. Iata dupa ce criterii trebuie sa alegi 
hainele pentru sport.

Bustiera pentru sala

          Materialul 

          Hainele potrivite pentru sport nu sunt neaparat cele din fibra naturala, insa ce e sigur este faptul ca nu trebuie ca materialul sa aiba in componenta plastic sau cauciuc. Bumbacul este un material care absoarbe transpiratia, dar care retine apa in el, fara sa o lase sa se evapore. Este o alegere buna pentru hainele sport.

Trening negru de la Nike

          Cel mai bine insa este sa iti achizitionezi produse din materiale care contin supplex, polipropilena sau coolmax si pe care le gasesti in magazinele de specialitate. Aceste materiale absorb apa si o lasa sa se evapore rapid.

          Libertatea de miscare

          Hainele in care faci sport trebuie sa fie foarte elastice pentru a nu te ingradi cu nimic atunci cadn faci exercitii. Cu ele trebuie sa te misti in voie, sa nu te tina din cusaturi. Fie alege haine foarte largi, fie ceva mulat pe corp. Caracteristica de baza in cazul hainelor sport este elasticitatea, ele trebuie sa fie extrem de elastice, sa se intinda atat cat ai tu nevoie.

Bluza pentru dama care iti ofera libertate de miscare

          Alege hainele in functie de sportul pe care il practici

          Poate mergi la sala de fitness, poate faci jogging, poate pedalezi kilometri intregi cu bicicleta sau poate faci cateva oore de yoga pe saptamana, indiferent ce sport ai ales sa practici, e important sa alegi hainele potrivite pentru el.

Pantaloni de la Adidas

          Unele sporturi cer ceva multa pentru a putea executa miscarile complicate, asa cum este yoga spre exemplu. La alte sporturi, in schimb, poti purta ceva mai larg. Alegerea hainelor si incaltamintei pentru sport trebuie facuta intotdeauna in functie de miscarile pe care le faci, iar in acest sens te pot ajuta vanzatorii din magazinele specializate in vanzarea de haine sport sau antrenorii de la sala.