luni, 27 iulie 2015

Spatii industriale de vanzare

Cand ai spatii industriale de vanzare, trebuie sat ii cont de mai multe sfaturi, astfel incat sa obtii un pret bun pe acestea.

Spatii industriale pentru afaceri
sursa foto: wikipedia.org

          Spatiile industriale de vanzare se afla la mare cautare printre cei care detin afaceri si aun  nevoie de depozite. De asemenea, cei care vor sa se apuce de afaceri, de exemplu in domeniul croitoriei pot avea nevoie de spatii industriale de vazare. Pentru ca dupa ce vor achizitiona un astfel de spatiu, vor putea sa isi deschida in incinta acestuia un atelier de croitorie.

Achizitioneaza-ti un spatiu industrial de calitate
sursa foto: wikipedia.org

          Spatiile industriale de vanzare, in marile orase

          Cele mai multe spatii industriale de vanzare se afla in marile orase din Romania, precum Bucuresti, Brasov, Craiova, Oradea, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Iasi, Galati. De asemenea, spatii industriale de vanzare pot fi gasite si in orasele cu un numar mai mic de locuitori, precum Ramnicu-Sarat, Ramnicu-Valcea, Braila, Buzau. Multe dintre aceste spatii industriale de vanzare se gasesc pe locul fostelor fabrici din perioada comunista si au nevoie de imbunatatiri pe care cel care le cumpara va trebui sa le faca.

Spatii industriale la mare cautare
sursa foto: wikipedia.org
          Pretul, in functie de suprafata

          Pretul spatiilorindustriale de vanzare este stabilit in functie de suprafata detinuta, dar si de imbunatatirile pe care un astfel de loc le are. Astfel, spatiile industriale de vanzare care se intend pe o suprafata larga au un pret mai ridicat fata de cele mai mici.

Spatii industriale pentru inchiriat in Bucuresti
sursa foto: wikipedia.org

          De asemenea, spatiile industriale de vanzare care au imbunatatiri sunt mai scumpe decat cele care nu dispun de astfel de investitii. Depinde de cel care va cumpara un astfel de spatiu daca va prefer unul cu imbunatatiri sau unul care sa nu dispuna de astfel de lucruri .          Si locatia conteaza in stabilirea pretului. Daca spatiul industrial de vanzare este situat la o distanta foarte mare de oras, atunci va fi mai ieftin decat unul situate in apropiere de central unui oras. Cand vrei sa vinzi un astfel de spatiu trebuie sa dai anunt atat in ziarele locale, cat si pe site-urile de anunturi de pe internet, caci ai ai multe sanse ca sa gasesti foarte repede un cumparator.