luni, 11 mai 2015

Cele ma noi filme distribuite la Cinema Trivale

Centrul comercial Pitesti Mall situat in orasul Pitesti in zona Podul Viilor a avut deschiderea oficiala pe data de 17 mai 2007. Incepand cu acea data, locuitorii orasului dar si cei din zonele invecinate, beneficiaza de un centru de cumparaturi modern, cu 2 etaje, unde pot face cumparaturi utile, se pot distra sau pot petrece timpul liber intr-o atmosfera placuta.

Cele mai noi filme ale primaverii anului 2015
sursa foto: wikipedia

          Odata cu deschiderea Mall-ului, pitestenii au avut ocazia de a viziona filme foarte bune intr-un cinematograf modern, cu sali spatioase si scaune confortabile. Filmele la cinema Mall Pitesti sunt filme noi, premiate, unele chiar ultimele productii de la Hollywood.

          Saptamana aceasta in programul filmelor la cinema Mall Pitesti este inclus si Fast and Furious 7, un film mult asteptat de foarte multa lume. Este continuarea celebrei serii Fast and Furious, si, cel mai probabil va fi ultimul, din cauza decesului unuia dintre actorii principali. Si comedia Paul Blart: Politist la Mall 2 ruleaza in aceasta perioada la Mall Pitesti, o continuare a aventurilor simpaticului dolofan agent de paza Paul Bart.

Fast and Furious 7 este unul dintre cele mai vizionate filme ale anului 2015
sursa foto: wikipedia

          Pentru a putea  viziona un film la cinema Mall Pitesti, doritorii trebuie sa scoata din buzunar sume cuprinse intre 14 lei si 22 lei. Cele mai ieftine bilete sunt in cursul saptamanii, de luni pana joi pana la ora 17:00, pretul fiind de 16 lei. Dupa ora 17:00 tariful creste putin, cu doar 2 lei. In weekend pretul este de 17.5 lei pana la ora 17:00 si 19.5 lei dupa aceasta ora.

          Elevii si studentii beneficiaza de reducere platind cu 2-3 lei mai putin. Chiar si pensionarii se pot relaxa vizionand un film la preturi mai mici, cu siguranta sunt filme si pe gustul lor.


          Filmele de animatie dublate pot fi urmarite de copiii insotiti de parinti, unele cinematografe avand chiar pachete promotionale pentru familie. Miercurea era una dintre zilele in care salile de cinematograf erau pline deoarece exista promotia Orange, 2 bilete la pret de 1.

Un alt film care va rula la cinema Trivale este "Secretul lui Adeline"
sursa foto: wikipedia