miercuri, 26 martie 2014

Inchirieri garsoniere Arad: De ce merita sa locuiesti in cartierul Micalaca?

Voteaza acest articol:
{[['']]}
Inchirierea unei garsoniere in Arad se poate dovedi o sarcina destul de dificila, atunci cand nu cunosti orasul. Zona este unul dintre cele mai importante criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand te hotarasti sa te muti acolo, chiar si provizoriu. Iata de ce merita sa alegi cartierul Micalaca pentru inchirierea unui spatiu de locuit in Arad!

Este cel mai mare si populat cartier din Arad!

Nu este doar unul dintre cele mai cunoscute si vechi cartiere ale Aradului, ci si cel mai mare, populatia acestuia fiind estimata la 50.000 de locuitori (aproape jumatate din numarul total de locuitori al orasului).

Este considerat sigur si linistit!

Micalaca este un cartier ideal pentru inchirierea unei garsoniere si datorita reputatiei bune pe care a capatat-o in timp. Se pare ca este in fruntea topului cartierelor considerate sigure si linistite, doua dintre aspectele importante pe care trebuie sa le ai in vedere in alegerea zonei in care vrei sa locuiesti!

Este bogat in spatii comerciale si spatii de relaxare!

Nu vrei sa-ti inchiriezi o garsoniera in Arad intr-o zona in care nu ai acces usor la diverse spatii comerciale sau mijloace de transport in comun. Micalaca este un cartier impanzit de magazine, farmacii, clinici, dar si spatii verzi si de recreere, aspecte care il transforma si intr-unul dintre cel mai bine cotate cartiere pe piata imboliara locala.

Preturile chiriilor sunt avantajoase!

Desi este considerat unul dintre cartierele scumpe ale Aradului, la o analiza foarte atenta, vei observa ca diferentele dintre chiriile locuintelor din Micalaca si cele ale altor cartiere, mai putin sigure si laturalnice, nu sunt atat de mari.

Ca si investitie, Inchirierea unei garsoniere in acest cartier din Arad iti va scoate din buzunar sume intre 90 si 100 de euro, in functie de facilitatile pe care locuinta le ofera. Aceste tarife nu sunt deloc mari in comparatie cu cele pe care le propun cartierele rezidentiale noi din oras, ce pot ajunge si pana la 150 de euro pentru o garsoniera, in conditiile in care accesul la spatii comerciale sau clinici este mult mai redus.

In plus, un cartier autentic, istoric si totodata modern precum Micalaca iti ofera si posibilitatea de a cunoaste mai bine Aradul si de a te bucura de obiectivele turistice nepretuite pe care zona de Vest a Romaniei o ofera vizitatorilor ei.