joi, 5 decembrie 2013

Care este cea mai frecventă problemă a iPhone 5S şi cum scapi de ea

Voteaza acest articol:
{[['']]}


       iPhone 5S este, fără doar şi poate, cel mai de succes smartphone Apple al momentului, însă popularitatea sa şi vânzările consistente nu au scutit compania americană de bătăi de cap. Astfel, utilizatorii gadgetului s-au plâns, în repetate rânduri, de existenţa unor probleme supărătoare.

       Cea mai agasantă s-a dovedit a fi, conform unor statistici publicate de FixYa care a compilat plângerile a mai bine de 30 milioane de utilizatori de iPhone 5S, problema duratei de viaţă a bateriei.

       Într-un top 5 al celor mai comune probleme cu care se confruntă utilizatorii actualului flagship Apple, durata scăzută de viaţă a bateriei s-a situat pe primul loc, raportată fiind în 25% dintre plângerile înregistrate.


       Pentru a scăpa de această problemă, FixYa le sugerează utilizatorilor de smartphone iPhone 5c să limiteze accesul aplicaţiilor care solicită stabilirea locaţiei şi care consumă inutil bateria. 

       Cei care nu s-au confruntat cu asemenea probleme până la upgradarea la iOS 7 ar putea avea parte de îmbunătăţirea duratei de viaţă a bateriei odată cu upgrade-ul la iOS 7.1, despre care se zvoneşte că va fi lansat în următoarele luni.