miercuri, 13 noiembrie 2013

Cum ne ajuta cetona de zmeura sa avem o viata mai sanatoasa

Voteaza acest articol:
{[['']]}

Cetona de zmeura este un compus fenolic natural care este compusul primar al aromei zmeurei, care se gaseste intr-o varietate de fructe, precum coacazele sau murele. Extrasul de cetona de zmeura este de 1-4 miligrame la kilogramul de zmeura.

Tinand cont de faptul ca cetona de zmeura este o substanta ce se obtine destul de greu, este pregatita industrial printr-o multime de metode ce implica o serie de compusi intermediari. 

.Produsele pe baza de cetona de zmeura au fost recomandate celor care vor sa slabeasca de cunoscutul Dr. Oz in emisiunile sale. Dr. Oz sustine ca ingredientele din cetona de zmeura regleaza metabolismul si intensifica arderea grasimilor. Cetona de zmeura se foloseste in industria parfumurilor si ca aditiv alimentar, pentru a da mancarurilor o aroma propaspata. Este una dintre cele mai scumpe arome naturale

Problema este ca cetona de zmeura a fost folosita in mod special in testari pe animale, neexistand inca foarte multe dovezi ale faptului ca acest produs functioneaza cu succes si in randul oamenilor, in general e nevoie de mai multe experimente de-a lungul anilor pentru a clasifica un produs eficient si fara efecte secundare, imbunatatindu-se permanent si tinand sub observatie permanenta pe cei tratati. Efectele sale se pot vedea numai daca cei care vor sa slabeasca fac mnodificari si in alimentatie, daca au un somn normal si fac si exercitii fizice.


cum ajuta la slabit si regim si dieta cetona de zmeura
Raspberry Ketone